2. Dönem 1.Yazılı Sınav Takvimi

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvuruları başladı.11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin  aşagıdaki linkten giriş yapıp ders seçimlerimi 25.08.2023- 28.08.2023 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

Başvuru için linki tıklayınız.===>  https://e-kurs.meb.gov.tr   <===   Başvuru için linki tıklayınız.

Başvuru tarihleri:25.08.2023 - 28.08.2023

meb_iys_dosyalar/68/07/965934/dosyalar/2023_08/25122652_Destekleme-ve-Yetistirme-Kurslari-Talep-Formu.docx  Destekleme ve Yetiştirme Kurs Başvuru Dilekçesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başvuru yapmak isteyen öğretmenlerimizin aşagıdaki linkten giriş yapıp kurs talep başvurularını 25.08.2023- 28.08.2023 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

"https://e-kurs.meb.gov.tr

Değerli Öğrencilerimiz;

Karnelerinizi 18 Haziran'dan itibaren e-okuldan, 2 Temmuzdan itibaren ise talebiniz üzere okulumuzdan basılı olarak alabilirsiniz.

2021 yılı öğretmenlerin iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemlerine ilişkin kılavuz bakanlığımız tarafından yayınlanmıştır.

Başvurular 29 Temmuz 2021 - 2 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, 12. Sınıf öğrencilerimizin faydalanabilmesi için, 19-20 Haziran tarihlerinde Türkiye Geneli TYT -AYT deneme sınavı yapıyor. ( MEB tarafından ÖSYM ye gönderilen kazanımlara göre hazırlanmış sorularla)  Sınava kaydolmak ve katılmak için: http://ogm.eba.gov.tr/sinav

14.06.2021 Pazartesi günü öğrencilerimiz ile yüz yüze eğitime devam ettik. Ders başlangıcından önce yaptığımız İstiklal Marşı ve Bayrak Törenimizden sonra öğrencilerimiz yeni haftanın heyecanıyla sınıfları ve öğretmenlerine kavuştu. Değerli Öğretmenlerimize ve sevgili Öğrencilerimize yüz yüze eğitimde sağlıklı ve başarılı günler diliyoruz.

''Telafide Ben de Varım'' konusunda merak edilen konularda gerekli bilgilendirmeler  sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından yapılacaktır.

18 Haziran cuma günü karneler e okul üzerinden erişime açılacaktır. Basılı halde karne almak isteyen öğrencilerimiz 2 Temmuz dan sonra okula başvuru yapabilirler. Bilginize.

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 eğitim öğretim yılının başında dağıtılan ders kitaplarını ve kullanmadığınız dergi, kitap, defterleri geri dönüşüme kazandırmak için okula teslim etmeniz gerekmektedir.

Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı ile sınırlı olmak kaydıyla devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalma kuralı uygulanmayacaktır.

Önemle duyurulur

YKS sınavlarına girecek öğrencilerimizin TC kimlik kartlarını ya da Nüfus cüzdanlarını kontrol etmeleri mağduriyet oluşmaması için güncel olması önemle duyurulur

Sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz!

WEB sitemiz,  başarılı bir ilerleme kaydediyor. Bu ilerlemeyi son yirmi günde daha fazla beğenerek, haber ve duyuru desteği sağlayarak ve sitemizi sık sık ziyaret ederek bize destek olmanızı rica ederiz.