AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Gülağaç 75. Yıl Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz saat 08.30 da ders başı yapacaktır. Nöbetçi öğretmenlerimizi lütfen 08.15'de okulda olsun. Öğrencilerimizin derse girişini sağlamanız açısından saatlere riayet gösterelim.

Haz

Kotlin ile Android Mobil Uygulama Geliştirme Uzaktan Eğitim İleri Seviye Kursu Başvurusu açılmıştır.

Haz

Özel Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim ve Geliştirme (SRC) Teorik ve Uygulama Sınav Sorumlusu Semineri 28/06/202129/06/2021 tarihleri araşında tekrar başvuruya açılmıştır.

Haz

6 Haziran 2021 Pazar günü sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Haz

Okullarımızdaki yüz yüze eğitim haftada iki gün olarak başlıyor. Eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu"ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın aşı olabileceğiz, bilginize...

Değerli Öğretmenlerimiz;

Uzaktan eğitim yaptığımız derslere ait "DERS TAKİP FORMLARI"nı okul idaresine teslim etmeye devam edeceğiz. Haftaya yüz yüze yapılan derslerin ders takip formlarını vermeye gerek yoktur.

Haz

Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen öğrencilerin velileri okulumuzu bilgilendirmek zorundadırlar.

Haz

Tüm sınıf düzeylerinde 7 Haziran 2021 Pazartesi günü itibariyle haftada 2 (iki) gün yüz yüze eğitim yapılacaktır. Diğer günler uzaktan eğitime devam edilecektir. Yüz yüze eğitim için velisinin yazılı onayı ile okula gelmeyen öğrenciler devamsız sayılmayacaktır. Önemle duyurulur.

Haz

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, bu akşam CNN Türk'te "Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge" programına konuk olacak.

2 Haziran Çarşamba (Bu akşam) Saat:20.30

Haz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Telafide Ben de Varım" programının detaylarını paylaştı. Program tanıtımında konuşan Bakan Selçuk, "Okullarımız 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkânlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz." açıklamasında bulundu.

Haz

Kazanım Değerlendirme Sınavının ilk bölümü yapıldı.

Haz

Sevgili öğrencilerimiz 7 Hazirandan itibaren haftada iki gün olmak kaydıyla tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime geçiyoruz. Okula gelme durumu isteğe bağlıdır. Yüzyüze ve canlı ders programı ilerleyen günlerde sizlerel paylaşılacaktır. Görüşmek üzere...

May

Öğrencilerimizin son günlerde derslere katılımları gittikçe düşmektedir. Eğitim-öğretimin 02 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edeceğini de düşünerek bu konuda tüm velilerimizden hassas davranmalarını ve üzerlerine düşen tüm desteği vermelerini istiyoruz.