Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili pano çalışması yapılmıştır. Engel olma Farkında ol !

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Okul Müdürümüz Erhan SEVER,Müdür Yardımıcımız Ali KAYA ve öğretmenlerimizin katılımıyla okul içinde ve dışında yapılan etkinlerle kutlanmıştır.

Ekm

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Gülağaç 75. Yıl Anadolu Lisesi mezuniyet töreni yapıldı. Tören okul müdürümüz sayın Halil İbrahim YANIK'ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere diplomaları takdim edildi. Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, başarılar dileriz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce beşincisi düzenlenen liseler arası Bilgi ve Kültür Yarışmaları 26 Mayıs 2023 tarihinde tamamlandı. Yarışmada üçüncü seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İlçemiz geneli Kur'an-ı Kerim'i yüzünden güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

10/A sınıfından Muhammed Emin Ötgün,

11/A Sıdıka Nur BERK,

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haydi Gülağaç  Siz de en yakınınızdaki okula kitap bağışı yapabilirsiniz.

Ara

Sevgi ve Başarı Engel Tanımaz! Özgürlüğün anahtarı olan eğitim, engelleri birlikte aşmaktır. Herhangi bir gün değil her zaman yanınızdayız!

Kas

Gülağaç  Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Aksaray Üniversitesi, Bilim Merkezi, Müze vb yerler 12. sınıf Öğrencilerimize tanıtılmıştır. Gençlik Spor Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Dereceye giren öğrencilerimizi emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Kas

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."

Eyl

Coğrafya Sorumluluk Sınavı 06.09.2021 saat 10.00'da yapılacaktır.

Eyl

Matematik Sorumluluk Sınavı 06.09.2021 saat 12.30 yapılacaktır.Lütfen öğrenci listesi için bağlantı linki tıklayınız.