Okulumuzda Covid 19 Tedbirleri

Covid-19 salgını şartlarında okulumuzun hijyen şartlarını sağlaması ve güvenli ortamını  sürdürmek amacıyla öğrencilerimizi hijyen kurallarına uyarak karşılıyor ve gerekli tüm güvenlik önlemlerini alıyoruz.

Velilerimize önemle duyurulur.

Değerli Oğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarı olmayacak ve sorumlu ders sayısına bakılmaksızın sınıf geçme uygulanacaktır.

Öğrencilerimizin Dikkatine

Covid 19 önlemleri kapsamında okulumuzda yemek olmayacağı için gereken önemin gösterilmesi rica olunur

Destekleme ve Yetiştirme Yaz Dönemi Kursu 5 Temmuz - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda açılacaktır.

2020-2021 ders yılı sonunda 11 inci sınıftan 12 nci sınıfa geçen istekli öğrencilerimize yönelik 05 Temmuz - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

9,10,11. SINIFLAR 1. DÖNEM İÇİN DİLEKÇE VERENLER

- KARNE GÖRÜŞÜ(2. DÖNEM)

- OKUNAN KİTAP SAYISI (2. DÖNEM)

- SOSYAL ETKİNLİKLER(2. DÖNEM)

9,10,11.SINIFLAR DİLEKÇE VERMEYİP 2.DÖNEM SINAVLARINA KATILACAKLAR

- 1 SINAV PUANI(YAZILI VEYA UYGULAMALI)

- EN AZ 2 ADET PERFORMANS NOTU

-1 ADET PROJE NOTU

-KARNE GÖRÜŞÜ

- OKUNAN KİTAP SAYISI

-SOSYAL ETKİNLİKLER

NOT: 2. DÖNEM SINAVLARINA KATILMAMAK İÇİN DİLEKÇE VERMEYİP AYNI ZAMANDA SINAVLARA KATILMAYAN ÖĞRENCİLERE  "G(GİRMEDİ)" YAZILACAKTIR.

Değerli öğretmenlerimiz; Yapay Zeka ve vFabrika İçerik Geliştirme Uzaktan Eğitim Kurslarına başvurular açılmıştır. Kendimizi geleceğe hazırlamak için ilgili kurslara mebbis üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz... Kolaylıklar dileriz...

YKS Sınav Giriş Yeri Belgeleri Açıklanmıştır.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulda bulıunduğumuz günlerde Covid-19 tedbirleri kapsamında okul koridorlarında, sınıflarda, bahçede maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Herkes tarafından ortak kullanılan (kapı kolu, tırabzanlar, musluklar) yerlere dokunduğumuzda mutlaka ellerimizi yıkayalım ya da dezenfektan ile dezenfekte edelim.

Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın aşı randevuları Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlandı. Değerli öğretmenlerimiz randevularını e-Nabız'dan alabilirler. Sağlıklı günler dileriz...

HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Başlangıç Düzeyi Kanun Eğitimi Semineri Başvurusu açılmıştır.

Başlangıç Düzeyi Bendir Eğitimi Semineri Başvurus açılmıştır.

Başlangıç Düzeyi Bas Gitar Eğitimi Semineri Başvurusu açılmıştır.

Öğrencilerimizin son günlerde yüz yüze ve uzaktan eğitim derslerine katılımları gittikçe düşmektedir. Tam kapanma ve daha önceki tedbirlerle beraber eğitim öğretim sonlanmamıştır. Eğitim-öğretim 02 Temmuz 2021 tarihine kadar devam edecektir. Bu konuda tüm velilerimizden hassas davranmalarını ve üzerlerine düşen tüm desteği vermelerini istiyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavlarına giren öğrencilerimizin proje ödevlerini ve performans ödevlerini teslim etmeleri gerekmektedir. Teslim etmeyen öğrencilerimiz için son uyarımızdır. Teslim etmeyen öğrencilerimiz için e-okul sistemine not olarak "G" girileceğinden sıfır olarak yansıyacaktır.

Ödevlerini teslim etmeyen öğrencilerimizin ders öğretmenleriyle iletişime geçmelerini hatırlatırız.