Değerli Öğretmenlerimiz,

EBA Harici Ders bölümünden atadığımız derslerimizi sistemsel bir sıkıntı olmadıkça EBA Platformu üzerinden başlatalım. Öğrencilerimize de EBA üzerinden girmelerini hatırlatalım.

Bu yıl ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzda TYT sınav süresinin 135 dakika olarak değiştiği görüldü.

Değerli Danışman Öğretmenlerimiz,

Aday öğretmenlerimize ait MEBBİS üzerinden doldurmuş olduğumuz değerlendirme formlarını doldurulmuş ve ıslak imzalı olarak okula geldiğimiz günlerde idareye teslim etmeniz gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılı ders kesim tarihi 02 Temmuz 2021 olarak belirlenmiş ve tüm iş ve işlemlerin bu tarihe kadar tamamlanması gerektiğinden Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzün 28.05.2021 tarihli yazıalrı gereğince Mayıs ayı nakil kabul ve onay işlemlerinin tamamlanması sonrasında 01 Haziran 2021 itibarıyla yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlanmasını takiben nakil ve geçiş işlemlerinin yapılmayacaktır.

Önemle duyurulur.

Dilekçe vermeyen ve sınavlara girecek olan öğrencilerimizin, ikinci dönem yapması gereken performans ve proje ödevlerini zamanında ve eksiksiz olarak hazırlamaları ve ilgili öğretmene teslim etmeleri, başarıları açısından önem arz etmektedir.

Yapay Zekâ Eğitimi Kursu 1 kursiyer listesinde öğretmenimiz Abdurrahim Fırat vardır. Öğretmenimize başarılar dileriz....

Eğitim Uzaktan eğitim faaliyeti olarak EBA.GOV.TR adresinde yapılacaktır.

Web 2.0 Araçları İle Dijital Öğretim Materyali Hazırlama Kursu Başvurusu Açılmıştır.

9 10 11 Sınıf sınavlarımız devam ediyor

1.      Zeka geliştirir.

2.      Kelime hazinesini zenginleştirir.

3.      Stres azaltır.

4.      Bilgi çoğaltır.

5.      Hafızayı güçlendirir.

6.      Konsantrasyonu artırır.

7.      Daha iyi yazma becerisi sağlar.

8.      Daha rahat uyumayı sağlar.

9.      Depresyonu hafifletir.

10.  Empati yeteneğini geliştirir.

Lütfen kitap okuyalım.

26 Mayıs 1904 tarihinde doğan ,25 Mayıs 1983'te doğduğu şehir İstanbul'da vefat eden büyük şairi 8. sınıflarımız ile andık.

Necip Fazıl, 24 yaşındayken yayımladığı ikinci şiir kitabı Kaldırımlar ile tanınmış[ ve Kaldırımlar Şairi lakabıyla anılmıştır.

1934 yılında Abdülhakîm Arvâsî ile tanıştıktan sonra büyük bir değişim yaşayan Kısakürek, 1943-1978 arasında 512 sayı yayımlanan Büyük Doğu dergisi yoluyla İslamcı görüşlerini kamuoyuna duyuran ve Büyük Doğu Hareketi'ne önderlik eden bir şairdir.

NECİP FAZIL'DAN SEÇTİKLERİMİZ:

Lütfen günde en az bir defa EBA hesabınıza girip ödev ve çalışmalarınızı tamamlayalım.  Böylelikle hem ders tekrarı yapıp hem de sene sonu EBA puanınıza katkıda bulunacaksınız.

Okulumuzda covid19 salgını nedeniyle ziyaretçi giriş ve çıkışları çok zorunlu olmadığı  sürece yapılmamakradır. Bilgi almak için ilk önce telefonla ulaşmanız eğer ulaşamaz iseniz o zaman okullarımıza gelmenizi rica ederiz. Tüm ziyaretçilerimize önemle duyurulur.

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI OKUL BİRİNCİMİZİ  BELİRLEDİK.

SORUMLULUK SINAVLARI

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları, 21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
12. sınıf öğrencilerinin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına ait  ve başarısız oldukları derslerden oluşacak sorumlulukları 21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak  sorumluluk sınavları kapsamına dâhil edilecektir.