Dilekçe veren öğrenci listesi okul grubunda paylaşıldı. Bu öğrencilere 2. dönem için herhangi bir not girişi yapılmayacaktır.

Başlangıç Düzeyi Gitar Eğitimi,

Başlangıç Düzeyi Piyano Eğitimi,

Başlangıç Düzeyi Ud Eğitimi Semineri için

Öğretmenlerimiz; mebbis.meb.gov.tr adresinden kişisel şifre ile giriş yaparak->hizmetiçi eğitim modülü-> kursiyer işlemleri -> faaliyet başvuru ->menülerinden gelen sorgu ekranından uzaktan eğitimleri listeleyerek ve faaliyet kodu ile sorgulama yaparak istedikleri eğitimlere başvuru yapabilirler.

12. Sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları devam etmektedir.

EBA ASİSTAN İÇİN TIKLATINIZ.

Sevgili öğrenciler, tam kapanmadan sonra geçilen uzaktan eğitim sürecinde derse katılımların giderek azaldığı belirlenmiştir. 2 Temmuz 2021 tarihine kadar eğitim- öğretim devam edecektir. Derse katılım konusunda gerekli özeni göstermeniz rica olunur.

Sevgili Öğrencilerimiz, Kıymetli Velilerimiz,

Güncel olarak kullandığımız sosyal medya hesaplarımızı , instagram sizlerle tekrar paylaşıyoruz. Okulumuzda yapılan tüm etkinlikleri hem web sitemizden hem de güncel sosyal medya hesaplarımızdan yayınlamaya devam ediyoruz. Bizleri takip etmeye devam ediniz.

@gulagac75ylal.meb

Robotik ve Kodlama Eğitimi kursu 14.06.2021-25.06.2021 tarihleri arasında faaliyet  başvuruya açılmıştır.

Öğretmenlerimiz; mebbis üzerinden kişisel şifre ile giriş yaparak->hizmetiçi eğitim modülü-> kursiyer işlemleri -> faaliyet başvuru ->menülerinden gelen sorgu ekranından uzaktan eğitimleri listeleyerek ve faaliyet kodu ile sorgulama yaparak istedikleri eğitimlere başvuru yapabilirler.

19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a geldiği gündür. Ulusal bayram günümüzdür. Her yıl 19 Mayıs günü Gençlik ve Spor Bayramımız yurdun her yanında spor gösterileri ve törenlerle kutlanır.

Bu hafta Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919 tarihinde Anadolu'ya çıkarak milli mücadeleye verdiği taze kan gibi, bugün tazecik, gencecik yaştaki Türk evlatlarının Atatürk'ün izinde mücadeleye devam ettiğinin göstergesidir. Bu bayram gençlik bayramıdır. Gençlik haftasında; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı adına uygun olarak genç ve dinamik olmanın haklı gururunu yaşamak, "Ben bugün doğdum" diyen ulu önder Atatürk'e layık olmaya çalışmak gerekir. Gençlik yarınların teminatıdır. Gençlik Ata'sının izinde azim ve iradeyle yürüdüğü sürece milletin geleceği emin ellerde demektir. İşte asırlardır yıkılmaya çalışılan Türk ruhu, gençliğin damarlarında dolaşan bu asil kanda gizlidir. Gençlik oldukça yarınlar garanti altındadır. Hafta vesilesiyle kötü alışkanlıklardan, sağlığa zararlı keyif verici maddelerden uzaklaşmak, spora ve dolayısıyla vücut sağlığına daha çok önem vermek her gencin görevidir. Bu hafta; zafer haftasıdır, gençlik haftasıdır, spor haftasıdır, Atatürk haftasıdır, bayram haftasıdır. Bu haftada bahar kadar güzel, güneş kadar sıcak hislerle vatan sevgisi pekiştirilmeli, yarınlara hazırlanan gençler olarak bilgimizi artırırken ahlaki temel değerlerimize dört elle daha sıkı sarılmak durumundayız...

MASKE

SOSYAL MESAFE

HİJYEN

LÜTFEN SENEYE OKULLARIMIZIN GUVENLE ACILMASI ICIN BU GUZEL GİDİSAT BOZULMASIN DIYE KURALLARA UYMAYA AYNEN DEVAM EDELIM

- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları, 21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2- 12. sınıf öğrencilerinin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına ait  ve başarısız oldukları derslerden oluşacak sorumlulukları 21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak  sorumluluk sınavları kapsamına dâhil edilecektir.

12.sınıf öğrencilerimizin 2.dönem ortak sınavları yapıldığı için son günlerde duyurusu yapılan yapılan 2.dönem ortak sınavların ara sınıflar için olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz. Bu hususta 12.sınıf öğrencilerimizin dilekçe vermek vb. işlem yapmalarına gerek yoktur.

Canlı derslerimiz 17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren yenilenen ders programlarımıza göre devam etmektedir. Öğrencilerimizin web sitemiz ve EBA üzerinden canlı derslerini kontrol edip derslere katılımları önemlidir.