Velilerimizin Dikkatine

Bayramdan sonra yapılması planlanan sınavlarla ilgili öğrencilerimizin sınav hazırlığının takip edilmesi için gereken önemin gösterilmesi rica olunur.

Sevgili Öğrenciler,eba ders ve içerikler kısmından öğretmenlerimizin size göndermiş olduğu ödev ve çalışmaları etkinlik saatleri süresi içerisinde tamamlayınız. İyi Çalışmalar dileriz.

Hes kodu dolanların yeni hes kodu alıp Sınıf Öğretmenlerinize  ulaştırması gerekmektedir. Hassasiyetiniz için teşekkürler..

İnsanın kalbi engelli olmasın zira bizi insan yapan kolumuz, bacağımız değil kalbimizdir...

Başlangıç Düzeyi 2 Piyano Eğitimi Semineri başvurusu açılmıştır.

Türkçenin Kullanımı ve Diksiyon Uzaktan Eğitim Semineri başvuruları başlamıştır.

Değerli öğrencilerimiz,

Öğretmenlerimiz EBA portalı üzerinden konuların pekiştirilmesi ve tekrar edilmesi için etkinlikler göndermektedir. Düzenli olarak her gün EBA portalını takip edilmesi  ve bu etkinlikleri yapılması önemle rica olunur.

Değerli Öğretmenlerimiz;

ÖSYM'de yapılacak olan sınavlarda görev almak isteyen öğretmen arkadaşlarımızın başvuruları için 17.05.2021 tarihine kadar sistem açılmıştır.

Başvuru yapmak isteyen öğretmenlerimize duyurulur.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugünden (08.05.2021) başlayarak 17.05.2021 tarihleri arasında dokuz günlük bayram tatili olduğundan okulumuzda "ÇEVRİM İÇİ DERS" yapılmayacaktır. Bu süre içerisinde dinlenerek, 17 Mayıstan sonra okulumuzda yapılması planlanan (YÜZ YÜZE) sınavlara hazırlanmanızı ve bol bol kitap okumanızı istiyoruz.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Sayın  Velilerimiz,

Uzaktan eğitim sürecinde sizlerle tüm duyurularımızı web sitemizden ve whatsapp grupları üzerinden paylaşmaktayız.Lütfen web sitemizi günlük takip ediniz ve öğretmenlerimizin oluşturdukları "whatsapp" gruplarından ayrılmayınız ve öğretmenlerimiz tarafından gönderilen iletileri dikkate alarak yerine getirmeye çalışınız.

Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Değerli  Öğretmenlerimiz,

İdari izinli olacağınız  10, 11 Mayıs 2021 tam gün ve 12 Mayıs (yarım gün) tarihlerinde ders yapılmayacaktır.

Genel idari izinlerde üzerlerinizde bulunan ders görevlerini yapmış sayılarak karşılığında ek ders ücretinden yararlandırılacaksınız.

Tüm Öğretmenlerimize duyurulur.

Sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz! WEB sitemiz,  oldukça başarılı bir ilerleme kaydediyor. Bu ilerlemeyi daha üst seviyelere çıkarmak için sizlerin de haberlerimizi, duyurularımızı beğenerek ve sitemizi sık sık ziyaret ederek bize destek olmanızı rica ederiz.

Değerli öğretmenlerimiz, canlı derslere başlat dediğinizde zoom uygulamasına yönlendirilince, sağ üst köşedeki view kısmına tıklayınız, daha sonra immersiev scene seçince farklı sınıf uygulamaları gelecektir. İstediğinizi seçerek öğrencileri sınıftaymış gibi hissettirebilirsiniz.

Değerli Velilerimiz;

Öğretmenlerimiz etkinliklerinin tamamını uzaktan eğitim yoluyla yapmaktadırlar. Öğrenme eksikliği oluşmaması amacıyla öğretmenlerimizin sizlere göndermiş oldukları günlük eğitim akışlarındaki etkinlikleri çocuğunuza rehberlik ederek uygulamanız önemlidir.